Χτύπησε τον τερματοφύλακά του!

Το βράδυ της Μ.Τετάρτης στην Τούμπα υπήρχε πολύ ένταση, μεταξύ άλλων ο Μανιάτης κι ο Κατσουράνης ήρθαν στα χέρια, αλλά ένταση υπήρξε σήμερα και στη Γερμανία κι εκεί έγινε κάτι διαφορετικό. Στα χέρια ήρθαν παίκτες της ίδιας ομάδας!

Συνέβη στον αγώνα της Β’ Εθνικής, Ζάντχαουζεν – Ντίσελντορφ 0-3, σ΄ ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι, που έγινε μπροστά σε 5.750 θεατές.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μόλις στο 9’ προηγήθηκε με 0-2. Κάπου εκεί ήρθαν στα χέρια οι παίκτες των γηπεδούχων.

Ο τερματοφύλακας της Ζάντχαουζεν, Μαρσέλ Ρίμαν άρχισε να φωνάζει στους αμυντικούς και κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει ο Νιγηριανός Σέγι Ολαγενμπέσι.

Ο Νιγηριανός στόπερ της Ζάντχαουζεν πήγε έπιασε από τον λαιμό τον τερματοφύλακά του και του έριξε και μια σφαλιάρα, πριν μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους και τους χωρίσουν.

«Ήθελα απλά να ξυπνήσω την ομάδα γιατί μπήκε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Λυπάμαι» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τερματοφύλακας της Ζάντχαουζεν που τις… έφαγε.

Για την ιστορία, ο Στέλιος Μαλεζάς ήταν στον πάγκο, αλλά δεν έπαιξε καθόλου, ο δε Γιάννης Γιαννιώτης, δεν ήταν ούτε στη 18άδα…