Στόματα ερμητικά κλειστά στην άφιξη (video)

Με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για κουβέντες από κανέναν η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε γύρω στις 21.15 στην Θεσσαλονίκη, έχοντας στις…αποσκευές τους δύο συνεχόμενες ήττες από Ψαχνά και Χανιά. Το μόνο που βρήκαν το κουράγιο να ψελλίσουν ορισμένοι ήταν ένα συγνώμη προς τον κόσμο για την εμφάνιση, την ώρα που διαπίστωναν ότι τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα βόλευαν αφάνταστα τον Ηρακλή, σε περίπτωση που κέρδιζε το σημερινό (17/4) παιχνίδι.

Το ίδιο απογοητευμένος εμφανίστηκε και ο Γκιγιέρμο Όγιος, το θέμα της παραμονής του οποίου στην ομάδα, αναμένεται τελικά να ξεκαθαρίσει οριστικά κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν συντετριμμένος τόσο από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του Ηρακλή, σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, όσο και για τις δύο ήττες, αλλά στο ταξίδι της επιστροφής φάνηκε πιο ήρεμος γι’ αυτό και το ενδεχόμενο παραμονής μέχρι το τέλος, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Όπως προαναφέρθηκε, αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην διάρκεια της αυριανής ημέρας, οπότε και θα υπάρξει ένα ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή, Κώστα Τσαλίκη στο διάστημα της οποίας θα τον ενημερώσει για την απόφασή του. Ένα επιπλέον ζήτημα  που προκύπτει βέβαια είναι, ότι σε περίπτωση που ο Όγιος επιλέξει τον δρόμο της παραίτησης, ποιος είναι αυτός που θα αποφασίσει για τον αντικαταστάτη του (καθώς αυτή τη στιγμή, η Μίκρα είναι άδεια απο διοικητικά στελέχη), μα κυρίως αν μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή, να υπάρξει κάποιος αντικαταστάτης που θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας.