Στη Θεσσαλονίκη ο Τζάκσον!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Άρη, ο Τζάστιν Τζάκσον, έφτασε εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη κι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, ως παίκτης πλέον της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ αρχιά είπε: “Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα, με παράδοση στην Ευρώπη όπως είναι ο Άρης. Είμαι χαρούμενος… Είναι απίστευτη η τιμή. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο Άρης. Είναι το μεγαλύτερο βήμα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα”.

Για το τι ξέρει για τον Άρη: “Εχω δει αρκετά πράγματα, ξέρω ότι έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και ελπίζω να αποκτήσουμε πολύ καλή σχέση, γιατί μας δίνουν ένταση στο παρκέ”.

Για τις… συστάσεις από Οκάρο Γουάιτ και Γουίλ Κάμινγκς σχολίασε: “Με ενημέρωσαν ότι παίζουν σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, ότι είναι σπουδαίοι οι οπαδοί. Μεγαλώσαμε μαζί, μου είπαν ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και όλα θα πάνε καλά…”.

Για το αγωνιστικό προφίλ του:  “Ενέργεια, άμυνα, ριμπάουντ, μπλοκ. Αυτά είναι τα στοιχεία μου…”.

Για την πρώτη επαφή του με Ελλάδα, ως παίκτης της Κηφισιάς: “Τότε ήμουν ρούκι… Τώρα έχω μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, είμαι επαγγελματίας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις”.

Για τον τελικό του κυπέλλου: “Θα κάνω ότι μπορώ για να φέρουμε το τρόπαιο στην Θεσσαλονίκη”.

Πηγή φωτογραφίας: pressaris.gr