Ανανεώνει ο Παράσχος

Ο Γιώργος Σπανός αποφυλακίστηκε προχθες, πλέον μπορεί να ασχολείται και ο ίδιος με τον Ατρόμητο και στο προσεχές διάστημα θα γίνει και μια συζήτηση με τον Γιώργο Παράσχο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένος οπότε κατά πιθανότητα θα συνεχίσουν και του χρόνου.

«Ο πρόεδρος μας θα είναι και πάλι κοντά μας. Μιλήσαμε μαζί του χθες, θα τον έχουμε και πάλι μαζί μας. Μετά τα πλέι οφ θα συζητήσουμε ξανά, αλλά φαίνεται πως δεν είμαστε μακριά από το να τα βρούμε», είπε ο Παράσχος, μιλώντας στον Νovasport FM.

Όσο για τα πλέι οφ; «Το υλικό της Τρίπολης είναι καλό και μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη. Είναι καλές ομάδες ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει βρει ένα στυλ παιχνιδιού και δείχνει διάρκεια μέσα στο παιχνίδι του. Ίσως αυτός που υπολογίζουμε περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι μαζί του για την πρώτη αγωνιστική. Ευχή μας είναι να βγούμε πρώτοι, αλλά αν δεν το κατορθώσουμε και η δεύτερη θέση είναι καλή. Πέρυσι πήγαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Είναι δύσκολο να ξεκινάς νωρίς την προετοιμασία», είπε ο προπονητής του Ατρομήτου.