Επαφή με Φοιρό, τι επικαλείται ο Σκόρδας

Η πρώτη επαφή της πλευράς Στεφανίδη με τον Γιώργο Φοιρό έγινε, ώστε ο έμπειρος τεχνικός να έχει μια πρώτη ενημέρωση, αλλά παράλληλα εκείνος να μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. «Η κατάσταση είναι τραγική. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες. Δεν θέλουν να συνεχίσουν προπονήσεις αν δεν τους πούμε κάτι» ήταν το νόημα όλων όσων μετέφερε ο Φοιρός.

Πλέον οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για την Τρίτη του Πάσχα. Ήμερα που θα γίνει μία νέα συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, ενώ επίσης θα εκδικαστεί και η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης του Ειρηνοδικείου (έκδοση προσωρινής διαταγής ουσιαστικά…) που έχει καταθέσει η πλευρά Σκόρδα. Αυτά που επικαλείται είναι:

α) Απόφαση ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου του 1972 σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί να αντικατασταθεί δ.σ. ανώνυμης εταιρείας για λόγους κακοδιαχείρησης.

β) Δεν λήφθηκε υπόψη η κατάθεση του Στεφανίδη ως βασικού μάρτυρα, ενώ το συμπληρωματικό υπόμνημα κρίθηκε εκπρόθεσμο.

γ) Οι αποφάσεις της τελευταίας γ.σ. της ΚΜΑ έχουν ανασταλεί.

δ) Για τους ισχυρισμούς της ΚΜΑ και του ΑΣ για την στάση του Σκόρδα στο περιβόητο παιχνίδι με τον Πλατανιά, τονίζεται ότι το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.

ε) Δεν ισχύει ο ισχυρισμός περί μη δικαστικής προστασίας της ΠΑΕ, καθώς τελικά χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας.

στ) Στεφανίδης και Φουρλίγκας δεν έχουν παραιτηθεί από το δ.σ. της ΚΜΑ και δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο δ.σ. της ΠΑΕ.

ζ) Οι όποιες αντεγκλήσεις της ΠΑΕ με τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου υπήρξαν στο πλαίσιο της προστασίας της ομάδας.