Έλυσε τους ζυγούς

Δύο μέρες άδεια και τα λέμε τη Δευτέρα. Αυτή ήταν η τελευταία κουβέντα του Γιώργου Γεωργιάδη, που έλυσε σήμερα τους… ζυγούς και ενημέρωσε τους παίκτες από Δευτέρα μπαίνουν τα κεφάλια μέσα, ενόψει τελικού.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς με εξαίρεση τον Μαντούρο, ο οποίος συνεχίζει πρόγραμμα θεραπείας, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπόνησης. Φυσικά, Κατσουράνης, Νάτχο και Αθανασιάδης, δεν είναι διαθέσιμοι για τον τελικό, λόγω της τιμωρίας τους.

Στη σημερινή προπόνηση “το πρόγραμμα περιείχε χαλαρές ασκήσεις για όσους αγωνίστηκαν στο ματς της Τετάρτης, με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις ενδυνάμωσης και ισορροπίας στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής, στη μεταβίβαση και τον έλεγχο της μπάλας και την τακτική, με ασκήσεις πάνω στο πρέσινγκ και τη μετάβαση του παιχνιδιού και οικογενειακό διπλό”, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο υπό δοκιμή, Ντανίλο, ενώ παρόντες ήταν και οι Τσιστιακόφ και Βρύζας, ο οποίοι ευχήθηκαν στους παίκτες.