By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Όταν ξανάρθουμε εδώ θα είμαστε πρώτοι»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Όταν ξανάρθουμε εδώ θα είμαστε πρώτοι»!

Τhessports
Last updated: 28/01/2017 17:49
Τhessports
Share
SHARE

Σύμφωνα με το Νίκο Αναστόπουλο, με το τέλος των δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα, ο Άρης θα είναι πρώτος στη βαθμολογία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, επί ενός δυνατού αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είμαστε μία ομάδα που στα τελευταία ματς, πέρα από την διάθεση που καταθέσαμε στο γήπεδο, είχαμε και πάθος. Τα ντέρμπι κρίνονται στο πάθος, στη δύναμη και στη διάθεση» είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και ο ΟΦΗ είναι μέσα στον στόχο. Ακόμα δεν έχει τελειώσει ο α΄γύρος. Από εκεί και πέρα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής στο γήπεδο. Όλοι δώσανε έστω και το παραπάνω για τον κόσμο, που στο β΄ενώ πίεζε ο ΟΦΗ, ώθησε την ομάδα για να πάρει αυτούς τους πολύτιμους τρεις βαθμούς».

Για τη συνέχεια είπε: «Εχουμε μία σειρά από δύσκολα ματς. Την Πέμπτη έχουμε τον επαναληπτικό και την Κυριακή παίζουμε στη Λαμία. Ακολουθεί ο Απόλλωνας, δύο ματς που δεν θα ελεγα ότι θα κριθεί η άνοδος, αλλά είναι σημαντικά. Εκτίμησή μου είναι ότι σε ένα μήνα που θα έρθουμε ξανά εδώ για να παίξουμε θα είμαστε πρωτοπόροι».

Για την πτώση στην απόδοση στο β΄μέρος: «Ξέρετε ότι τα ματς είναι συνεχόμενα. Σήμερα είχαμε κι ένα θέμα, όσο αναφορά τους παίκτες. Ο Ανάκογλου και ο Παυλίδης, έπαιξαν με Ολυμπιακό, ο Ρόβας αποβλήθηκε, ο Πίτου δεν είναι ακόμα έτοιμος, ο Νέτο δεν μπορεί ηλικιακά σε τρεις μέρες να παίξει 90λεπτα. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές με τον Τάτο. Αυτό ήταν το θέμα μας, αλλά το διαχειριστήκαμε με μυαλό. Λάθη κάναμε, αλίμονο, αλλά μοιράσαμε την κούραση. Μου άρεσε σήμερα που δείξαμε ψυχή και διάθεση».

Για τον τραυματισμό του Τάτου είπε: «Ο Τάτος είναι ένα παλιό χτύπημα, από την πολύ την θέληση να παίξει, κάποια στιγμή τον ενόχλησε. Είχαμε πει ότι άμα νιώσει ενοχλήσεις δεν θα παίξει. Δεν υπάρχει θέμα θα παίξει με Λαμία και Απόλλων».

Ο Μπράνα Ίλιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη:

«Είδαμε όλοι ότι σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Μπορώ να πω ότι το σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Παίξαμε με πάθος και μπήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε γκολ και άλλες ευκαιρίες. Σίγουρα όμως είχαμε και άγχος γιατί έπρεπε να κερδίσουμε, επειδή έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά.

Κοιτάμε τη νίκη. Όπως παίζουμε στα τρία τελευταία ματς, παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό κρατάμε. Σε αυτά που ακολουθούν το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Πήγαμε λίγο πίσω στο β΄μέρος, αλλά δεν νομίζω ότι ο ΟΦΗ έκανε ευκαιρίες. Κάποιες φορές για το αποτέλεσμα, πρέπει να παίξεις και άμυνα».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΑναστόπουλοςΆρηςΊλιτς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Δύο ομάδες που δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία»
Next Article Πανό με.. νόημα στο Nick Galis Hall (pic)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US