«Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς»

Εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο Γιάννης Μυστακίδης, πέρα από το γκολ που πέτυχε έδωσε σημαντική επιθετική ώθηση στην ομάδα.

Στις δηλώσεις του αρχικά είπε: “Στόχος μου ήταν να δώσω ότι είχα από το πρώτο λεπτό, να βοηθήσω την ομάδα μου…” ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Για την συνοχή και την πειθαρχία της ομάδας: “Το βλέπουν όλοι αυτό και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Την Τετάρτη έχουμε νέο παιχνίδι μπροστά μας. Το σημερινό τελείωσε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας”.

Για το που κρίθηκε το σημερινό παιχνίδι: “Αυτό που ξέρω είναι πως δεν δείξαμε αδυναμίες, θέλαμε από την αρχή το παιχνίδι, ακόμη και με δέκα παίκτες. Παίζαμε και για τον Κλάους μετά, τα καταφέραμε, είχαμε πάθος, πειθαρχία και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς”

Για το νικηφόρο σερί: “Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό για μας, είμαστε μεγάλη ομάδα, έτσι πρέπει να αντιδράμε σε κάθε παιχνίδι. Προφανώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα και ο παράγοντας τύχη, έχουμε βρει τα πατήματά μας, δέσαμε πολύ σαν ομάδα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε βρει τον τρόπο να παίρνουμε αποτέλεσμα, προχωράμε νίκη με τη νίκη”.

Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα: “Έχουμε μεγάλο ρόστερ, είμαστε ισάξιοι όλοι, ο καθένας βοηθάει με τον δικό του τρόπο. Εγώ προσωπικά δίνω τα πάντα για να παίζω βασικός, είναι μεγάλος μου στόχος και θέλω να βοηθάω πάντα την ομάδα”.

Για την βαθμολογική θέση του : “Έχω να δω τη βαθμολογία μια εβδομάδα. Όταν κερδίζεις δεν κοιτάς τι κάνουν οι αντίπαλοι, προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας”.