Η Β’ Εθνική προϋποθέτει «κούρεμα»

Στο ερώτημα που θα αγωνιστεί του χρόνου ο Άρης κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Και πιθανόν το θέμα να ξεκαθαρίσει στην γ.σ. της ΚΜΑ που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα γίενι μέσα στον Μάιο.

Οι αριθμοί πάντως είναι… ξεκάθαροι. Πέραν όλων των άλλων, αν η απόφαση είναι για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής τότε θα πρέπει να αρχίσει ένας ακόμη κύκλος συζητήσεων με πιστωτές για… κούρεμα. Επιπλέον οι πιο… έντονες συζητήσεις θα γίνουν με παίκτες οι οποίοι έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις, ώστε να προκύψει συμφωνία και να μην ζητηθεί ενεργοποίηση ποινών.

Σύμμαχος του Άρη σε αυτή τη νέα προσπάθεια είναι ένας και πρόκειται για τον εξής: Αν δεν προκύψουν συμφωνίες κι αν μέσω αυτών, δεν καταστεί βιώσιμος ο Άρης, τότε θα εγκαταλειφθεί η ιδέα της Β’ Εθνικής, η ομάδα θα παίξει στην Γ’ και θα μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για όσους έχουν λαμβάνειν.

Από κει και πέρα βέβαια είναι ξεκάθαρο πως είναι άμεση η ανάγκη για εισροή χρημάτων στα ταμεία, ώστε να προχωρήσει οποιαδήποτε συζήτηση με πιστωτές.