Καμένος: “Υπάρχουν μέσα εδώ ,ένοπλοι υπάλληλοι που υπηρέτησαν στην ασφάλεια του Μαρινάκη!”.

Καταιγιστικός ήταν ο Πάνος Καμένος στην δίκη της διευθυντικής ομάδας της εφημερίδας Παραπολιτικά Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου,μετά απο μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ εναντίον τους για συκοφαντική δυσφήμιση και κακουργηματική εκβίαση δια του Τύπου.”Το κλειδί του εκβιασμού είναι τα ναρκωτικά. Το Noor1!”. Με αυτόν τον τρόπο ο υπουργός φωτογράφισε πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία σύμφωνα με τα λεγώμενά του συνδέονται άμεσσα με το Noor1 και έμμεσα με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα δείτε όσα ειπώθηκαν απ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας:

«Το κλειδί του εκβιασμού είναι τα ναρκωτικά. Το Noor1! Το πλοίο που είχε μέσα 3 τόνους ηρωίνη και έχουν βρεθεί οι 2, και ο Κοτσώνης που έχει καταδικαστεί ως εγκέφαλος του φορτίου, έχει άμεση σχέση με τον Κουρτάκη. Ο Κουρτάκης είναι υπάλληλός του Κοτσώνη στην εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ.

Υπάρχουν τρεις μυστικές καταθέσεις του καπετάνιου του πλοίου στις οποίες κάνει αναφορά για το πώς αγοράστηκαν τα ναρκωτικά και για το ποιος έδωσε τα λεφτά για να περάσει το πλοίο από το Σουέζ.

Αυτός είναι ο σκοπός του εκβιασμού! Να σταματήσω να λέω για το Noor1. Έχουν δολοφονηθεί μάρτυρες και προσπαθούν αυτοί εδώ να παίρνουν αναβολές σε όλες τις δίκες, όπως σε αυτήν εδώ μπας και φοβηθούμε. Ότι δηλαδή αν συνεχίσω να ασχολούμαι με το Noor1 που το έφερε το αφεντικό μου, θα σου βγάλω το Σάββατο στο πρωτοσέλιδο ότι ο γιος σου είναι τρομοκράτης!».

Ο δικηγόρος του Πάνου Καμένου τον ρώτησε: «Ο όμιλος είναι του Κουρτάκη ή υπάρχει άλλος από πίσω; Μήπως είναι ο όμιλος του Μαρινάκη;», για να απαντήσει ο υπουργός:

«Στο πόρισμα της βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ, φέρεται ότι υπάρχει βοήθεια-χρηματοδότηση από τον Μαρινάκη προς τον Κουρτάκη για την εγγύηση του δανείου που πήρε.

Αυτή τη μεθοδολογία την έχουν ξανακάνει, το έκαναν και με το γιο του Μπαλτάκου. Χτυπάνε τον πατέρα μέσω του παιδιού.

Με υποθέσεις ναρκωτικών συνδέεται και η παράγκα του ποδοσφαίρου!».

Στο σημείο εκείνο και με αφορμή αναφορές του Στέφανου Χίου μέσω της εκπομπής του ότι «αν πας να τα βάλεις με τον Μαρινάκη, τελείωσες. Ο Μαρινάκης δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά», ο Πάνος Καμένος τόνισε:

«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα εδώ στο δικαστήριο, ένοπλοι υπάλληλοι που έχουν υπηρετήσει στην ασφάλεια του Μαρινάκη!».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής των Παραπολιτικών, Παναγιώτης Τζένος, υποστήριξε: Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μαρινάκη και εγώ προσωπικά ούτε που τον ξέρω. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου!».
Τέλος αναμένεται και η ολοκλήρωση της δίκης η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.