Αποφόρτιση και τακτική στον ΠΑΟΚ!

Χαλάρωμα και τακτική περιείχε το σημερινό πρόγραμα των παικτών του Δικεφάλου, αποφόρτιση για όσους έπαιξαν στην Λάρισα, ενώ Τζάλμα Κάμπος και Πέλκας συνέχισαν την θεραπεία τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με τον ήλιο να κάνει την εμφάνισή του έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα στη Νέα Μεσημβρία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (03.02) για τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν πρώτα στον τομέα της μυικής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Πέταρ Μιλκάνοβιτς και στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το… κυρίως πιάτο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας με στοιχεία ομαδικής τακτικής, εξάσκηση στο γρήγορο transition game από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο, ενώ έγιναν και ασκήσεις για τα τελειώματα των φάσεων με κίνηση έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Λάρισα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Δημήτρης Πέλκας κι ο Τζάλμα Κάμπος ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε γυμναστήριο και πισίνα. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (04.02), στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

πηγή: paokfc.gr