«Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα!»

Ο Πέδρο Ενρίκε που αναδείχθηκε mvp μίλησε για το γκολ που πέτυχε αλλά και για τον πανηγυρισμό του που προκάλεσε συζητήσεις.

Αναλυτικά: «Εμεινα εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και ήταν εκπληκτικός ο κόσμος. Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που ο καθένας από αυτούς μπορεί να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού. Δεν αξίζουν συγχαρητήρια μόνο σε όσους έπαιξαν αλλά σε όλους τους παίκτες που είναι στην ομάδα».

Για τον πανηγυρισμό του: «Μου βγήκε πολύ συναίσθημα και αδρεναλίνη και περίμενα να αγωνιστώ και να σκοράρω. Ισως την επόμενη φορά να μην πανηγυρίσω με τόσο ακραίο τρόπο ώστε να μην δεχθώ και κίτρινη κάρτα».

Για τα όσα του είπε ο Ιβιτς πριν τον αγώνα: «Μου είπε να είμαι ήρεμος και ότι το παιχνίδι θα έρθει σε μένα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες με βοήθησαν να προσαρμοστώ άμεσα και να νιώθω ότι είμαι καιρό εδώ».

Τέλος συμπλήρωσε: «Στη Ρεν δεν μπόρεσα να έχω συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλω να έχω αγωνιστική ροή με συνεχόμενα ματς για να βοηθήσω και να πετύχουμε και τους στόχους της ομάδας».