«Όλη η πόλη ζει για το Κύπελλο»

Ο Μίρολαβ Στοχ έφυγε χθες στην πατρίδα του για τις μέρες του Πάσχα και έδωσε μία συνέντευξη, εξιστορώντας τα όσα έγιναν την Τετάρτη στην Τούμπα, ενώ μίλησε και για τον τελικό, που έρχεται…

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλοβάκος:

Για την πρόκριση :

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει κάποιον τίτλο τα τελευταία 11 χρόνια, πλέον είμαστε πολύ κοντά σε έναν και πρέπει να τον φέρουμε πίσω στη Θεσσαλονίκη. Όλη η πόλη ζει για αυτή την στιγμή, πρέπει να ανταμείψουμε αυτούς τους οπαδούς για όσα έχουν κάνει για εμάς».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Η ένταση αυτού του ντέρμπι ξεπέρασε κάθε άλλο που έχω παρακολουθήσει και στην Τουρκία υπάρχουν τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτό τα ξεπέρασε. Οι οπαδοί μας ήταν καταπληκτικοί, φρίκαρα με τους τόσο πολλούς πυρσούς, που υπήρχαν “κάηκε” όλο το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ήρθε με στόχο να μας προκαλέσει, αλλά εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη και καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να καταπολεμήσω και να ξεχάσω τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς με την αποβολή μου».

Για τη βοήθεια των οπαδών την Τετάρτη:

«Φυσικά αυτό με χαροποιεί. Αλλά θα ήμουν πιο ευτυχισμένος, αν ένα από τα δύο σουτ που έκανα κατέληγε στα δίχτυα και είχα καταφέρει να σκοράρω απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για τον τελικό του ΟΑΚΑ :

«Κάθε χρόνο ο τελικός διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Δεν φοβάμαι όμως γιατί έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες σε όλα τα γήπεδα. Τα εισιτήρια για τις δύο ομάδες, χωρίζονται 50-50. Επιπλέον, καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς είχαμε τους οπαδούς μας σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, να μας υποστηρίζουν, οπότε δεν θα είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε την ευκαιρία να ξαναγράψουμε ιστορία».