Παντελίδης: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Ηρακλής πρέπει να διορθώσει τα λάθη του ενόψει της δύσκολης συνέχειας , όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα με 3-0 από τον Ο.Σ.Φ.Π.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ηρακλή είπε:«Ξέραμε ότι ήρθαμε για ένα παιχνίδι που ήταν από τα πλέον δύσκολα του πρωταθλήματος και έγινε δυσκολότερο στο 2ο λεπτό. Όταν μένεις πίσω στο σκορ τόσο γρήγορα από τον Ολυμπιακό, είναι δύσκολο να μπορέσεις να βγάλεις ενέργεια και αντίσταση.

Αν κάτι θα μπορούσαμε να πάρουμε από αυτό το ματς ήταν να πετυχαίναμε ένα γκολ, γιατί χάσαμε ευκαιρίες. Είναι μία ήττα που θα μας διδάξει ενόψει της συνέχειας σε ό,τι έχει να κάνει με τα λάθη μας. Θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε αυτά τα λάθη για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε

Η ενημέρωση που έχουμε από τη διοίκηση είναι ότι δεν θα έχουμε άλλα εξωαγωνιστικά προβλήματα, αλλά η ζωή σου φέρνει ορισμένες φορές κάποιες εκπλήξεις που δεν τις περιμένεις. Νομίζω ότι μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία o Ηρακλής. Δεν θέτω όριο στους 30 ή 32 βαθμούς, όπως είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου της Κέρκυρας, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καθημερινή βελτίωση της ομάδας».