«Κίνα, Πορτογαλία ή στο εξοχικό μου»

Προσπάθεια να θολώσει τα νερά ή απλά… ειλικρινής; Όπως και να έχει, ο Φερνάντο Σάντος έβγαλε τον ΠΑΟΚ από το κάδρο, σε ότι αφορά τις επιλογές, που μπορεί να έχει το καλοκαίρι.

«Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση είτε από σύλλογο, είτε από εθνική ομάδα. Θα επικεντρωθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να δώσω χαρά στους Έλληνες. Μετά είτε πάω στην Κίνα, στην Πορτογαλία ή στο εξοχικό μου, θα το αποφασίσω μετά το Μουντιάλ», είπε ο προπονητής της Εθνικής, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “World Soccer”, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, μετά το Μουντιάλ.

Όσο για την απόφασή του να αφήσει την Εθνική;

«Συναισθηματικά ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Επαγγελματικά το είχα αποφασίσει πριν από καιρό, αλλά ήταν δύσκολο να το αποδεχτεί η καρδιά μου. Κι αυτό γιατί κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Εθνική είχα δυνατούς δεσμούς με πολλούς ανθρώπους. ειδικά με τους παίκτες και τον πρόεδρο τον οποίο συμπαθώ πολύ και έχω καλή σχέση μαζί του. Πιστεύω ότι θα έχει θετικό αντίκτυπο στους παίκτες μου. Τους ξέρω πολύ καλά. Γνωρίζουν ότι δεν θα είμαστε μαζί μετά το Μουντιάλ και θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να τελειώσει η θητεία μου στην Εθνική με θετικό τρόπο».