Επανήλθε ο Τάι, πρόβλημα για δύο

Στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων του Ηρακλή επανήλθε και πάλι από χθες (19/4) ο Τάι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μετά από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στη διάρκεια του οποίο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, τέθηκε πλέον στην διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.

Αντίθετα, οι Μιχάλης Μπουκουβάλας και Άγγελος Παπαστεριανός αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και ενδεχομένως να απουσιάσουν από την αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο.

Συγκεκριμένα, ο δεξιός οπισθοφύλακας του Ηρακλή, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο σημείο του δεξιού του ποδιού, στο οποίο είχε υποστεί πρόσφατα, οστικό οίδημα, ενώ ο νεαρός στόπερ, υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι σαφώς λιγότερες από αυτές που έχει ο Μπουκουβάλας.

Τέλος, επιπλέον “πονοκέφαλο” για τον Γκιγιέρμο Όγιος αποτελεί το γεγονός ότι ο Νίκος Πουρτουλίδης, συμπλήρωσε τον αριθμό των τεσσάρων καρτών και ως εκ τούτου σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, όπως προβλέπεται.