Ο πρώτος που δεν… έψαξε δικαιολογίες!

Ο Ντάρσι Νέτο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στη συνέντευξη Τύπου και ήταν η πρώτη φορά, που κάποιος μέσα από την ομάδα έκανε δηλώσεις και δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες και άλλοθι. Ζήτησε ωστόσο από τον κόσμο αυτοσυγκράτηση και στήριξη.

Αρχικά ανέφερε: «Ήρθα εδώ γιατί έτσι έπρεπε, δεν θα ήταν σωστό να έρθει κάποιος από τους μικρούς. Εμείς ξέρουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και περιμένουμε τον Άρη να ανέβει γρήγορα. Τα πράγματα όμως δεν είναι εύκολα. Η ομάδα έχει πολλούς καινούργιους παίκτες. Δεν είναι καλά τα πράγματα για εμάς και το ξέρουμε. Είμαι χρόνια εδώ και ξέρω τους ανθρώπους».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Για μένα, εμείς ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα απ΄όλους. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν είμαστε μόνο μεγάλοι στη φανέλα. Ο Τάι μου έλεγε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα που πέρασε από εδώ. Δεν φτάνουν μόνο τα λόγια, πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο και μπορούμε να δώσουμε παραπάνω».

Και κατέληξε: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς πως είναι η κατηγορία. Ο κόσμος είναι τρελαμένος για εμάς. Μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, ο κόσμος, ο προπονητής και ο κόσμος μαζί. Δεν είναι ώρα να τρελαθούμε, δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Τώρα είναι η ώρα. Ηρεμα πρέπει να προχωρήσουμε, ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει».