Περιμένοντας να… κουνηθεί ένα φύλλο

Στην βάση τους αναμένεται να επιστρέψουν από σήμερα αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Άρη, αναμένοντας πλέον αρχικά τις αυριανές, μέσω δικαστηρίου, εξελίξεις. Άλλωστε στις 16:00 υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση στο Ν. Ρύσιο, όπως άλλωστε τους είχε γνωστοποιηθεί στην τελευταία συγκέντρωση πριν από το Πάσχα.

Επί της ουσίας δύο είναι τα ζητήματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Σε πρώτη φάση, ποια θα είναι η κατάληξη της νέας δικαστικής διαμαχής στο Ειρηνοδικείο, αύριο το πρωί, με την αίτηση για έκδοση ασφαλιστικών μέτρων κατά της απόφασης περί καθαίρεσης της διοίκησης του Λάμπρου Σκόρδα. Από κει και πέρα, ανεξάρτητα από ο ποια θα είναι αυτή, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν να είναι παρόντες στην αυριανή συνάντηση και κάποιοι από τους παράγοντες (προφανώς από τους νικητές…) για να τους ενημερώσουν για το τι πρόκειται να γίνει από δω και πέρα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το οικονονικό κομμάτι και το αν θα λάβουν κάποιες υποσχέσεις (διότι είναι απίθανο να τους δοθούν χρήματα) ή αν θα τους ζητηθεί για μία ακόμη φορά φέτος να κάνουν υπομονη.

Θεωρείται πολύ δύσκολο στην Θεσσαλονίκη να βρεθούν οι παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος με δανεισμό, ενώ ίσως υπάρξουν κι άλλες «απώλειες». Υπάρχουν ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια τωνοποίων ολοκληρώνονται σε λίγες εβδομάδες (Βανγκέλι, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης, Ηρακλής, Ψυχογιός και Μαργαρίτης) και μένει να φάνει κάτα πόσο θα περιμένουν τις εξελίξεις στον Άρη.

Τέλος, όσο για τα διοικητικά, η πλευρά Στεφανίδη έχει ήδη μία πρώτη εικόνα για το πως ακριβώς είναι η κατάσταση και σε ποιες υποθέσεις θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα.