Έπιασε… καυτή πατάτα (video)

O Νίκος Παπαδόπουλος εμφανίστηκε από το πρωί στην Μίκρα για να πιάσει δουλειά, διαδεχόμενος τον Γκιγιέρμο Όγιος.

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, πήγε στα γραφεία με τους δύο συνεργάτες του, Αμανατίδη και Καρύδα, προκειμένου να ενημερωθεί και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

«Αυτή την στιγμή ο  Ηρακλής είναι μια καυτή πατάτα. Αυτό όμως δεν με φοβίζει γιατί έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που διαθέτει. Θα προσπαθήσουμε μαζί να πετυχουμε τον στόχο μας. Εχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες από την φετινή σεζόν και θα προσπαθήσω να βοηθήσω με κάθε τρόπο. Η  ομάδα έχει ικανότητες και θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το καταφέρουμε. Γνωρίζω τις δυνατότητες που υπάρχουν και αυτή τη στιγμή έχω στο μυαλό μου μόνο την άνοδο στη Σούπερλίγκα. Έχω παρακολουθήσει την ομάδα σε 14 παιχνίδια μέχρι σήμερα», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, φτάνοντας στη Μίκρα.

Σε ερώτηση για το που θα ρίξει το βάρος στο ξεκίνημα της θητείας του πρόσθεσε: “Στην ψυχολογία πρωτίστως, αλλά για τα αγωνιστικά μας πλάνα θα μου επιτρέψετε να μην πω κάτι περισσότερο”