Εμπορικός σύλλογος ζητά αναβολή αγώνα μπάσκετ!

Την αναβολή του ματς του Απόλλωνα Πατρών με τον Ολυμπιακό ζητά ο Εμπορικός σύλλογος Πάτρας, υπό τον φόβο επεισοδίων, καθώς την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού.

Με επιστολή προς τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο Εμπορικός σύλλογος Πάτρας ζήτησε την αναβολή του ματς του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Αναλυτικά η επιστολή στον Βασιλειάδη:

«Κύριε Υφυπουργέ,

Oπως είναι γνωστό, την Κυριακή 26/2/2017 έχει προγραμματισθεί ο αγώνας Απόλλων – Ολυμπιακός. Την ίδια ημέρα όμως πραγματοποιείται η μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού.

Επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σημειωθούν επεισόδια, όπως προ ετών είχε ξανά συμβεί στην πόλη, με αποτέλεσμα η πόλη για αρκετή ώρα να βρίσκεται στο έλεος του πετροπόλεμου και άλλων εκτρόπων με σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφές βιτρινών των καταστημάτων κ.ά, σας παρακαλούμε όπως αναβληθεί ο αγώνας για τη Δευτέρα 27/2/2017. Στην πόλη υπάρχουν οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων από αντίπαλες ομάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, λόγω της παρέλασης, οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ η Αστυνομική δύναμη την ώρα εκείνη θα έχει εστιάσει την προσοχή της στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού».