Η ανοιχτή προπόνηση και… τα μούσια!

Ανοιχτή θα είναι η αυριανή (22/4) προπόνηση του Παναθηναϊκού στις 11:00. Ο Γιάννης Αναστασίου και η διοίκηση των πράσινων ενέκριναν μια τέτοια κίνηση ενόψει τελικού και στο Κορωπί άπαντες περιμένουν μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού (τα σχολεία άλλωστε είναι κλειστά λόγω γιορτών) ώστε να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Όσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης, μόνο ο Βίκτωρας Κλωναρίδης απείχε, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον νεαρό μεσοεπιθετικό ο Γιάννης Αναστασίου, που πάντως δεν έχει περαιτέρω προβλήματα για να “πονοκεφαλιάσει”.

“ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ… ΞΥΡΙΣΟΥ”

Γενικά πάντως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τα στοιχήματα για τον τελικό δίνουν και παίρνουν με τελευταίο… χτύπημα αυτό που έβαλαν Πράνιτς και Λαγός. Ο Κροάτης άσος ανέβασε μια φωτογραφία του νεαρού μέσου στο Instagram και έγραψε σαν σχόλιο “Αν σκοράρω, θα ξυριστείς!”

Προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση από τον Λαγό, αλλά μόνο τα σχόλια των οπαδών. “Αν σκοράρεις, θα ξυριστείς γουλί” είπε στον Πράνιτς φίλος του Παναθηναϊκού, ενώ άλλος έγραψε “Αν σκοράρει ο Λαγός και ο Παναθηναϊκός κερδίσει το Κύπελλο, εσύ θα πρέπει να ξυριστείς για ένα χρόνο”.

Για να δούμε αν θα πιάσουν τα… στοιχήματα ή αν τζάμπα ασχολούνται με… τρίχες στο πράσινο στρατόπεδο!