«Κύπελλο και πρωτιά στα πλέι-οφ»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου και της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ θα παλέψει ο ΠΑΟΚ όπως τόνισε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου» μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που παίρνουν εμπειρίες αλλά και στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Έκλεισε κάπως θετικά ο κύκλος στην Ευρώπη για φέτος. Το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Όσον αφορά το παιχνίδι μέσα στη Σάλκε το χειροκρότημα του κόσμου και η παρουσία του εκεί πέρα ήταν πάρα πολύ σημαντική.

Εύχομαι να υπάρχουν και άλλες τέτοιες βραδιές και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν. Είναι σημαντικό ότι για μια ακόμη χρονιά περάσαμε στην επόμενη φάση, προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ δε θα περνάει μόνο στους 32, αλλά θα συνεχίζει την παρουσία γιατί το σημαντικό είναι να πηγαίνει κάθε χρόνο ψηλότερα.Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία, όπως εγώ, ο Πούγγουρας ο οποίος αγωνίστηκε, ο Πέλκας. Νομίζω αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε τα παιδιά για τη συνέχεια γιατί βλέπουν ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα».

Όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ απάντησε: «Ξεκάθαρος στόχος είναι το Κύπελλο στο οποίο είμαστε μέσα και η πρώτη θέση στα playoffs».

Τέλος, για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή δήλωσε: «Αν και ο Ηρακλής είναι χαμηλά στην βαθμολογία, είναι το ντέρμπι της πόλης και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».