Η Σούπερ Λίγκα ζήτησε έρευνα από τον Αθλητικό Εισαγγελέα!

Έρευνα από τον Αθλητικό Εισαγγελέα ζήτησε η Σούπερ Λίγκα με επιστολή που του έστειλε. Αφορμή για την κίνηση αυτή της Λίγκας αποτέλεσαν καταγγελίες που έγιναν -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- οι οποίες «ρίχνουν σκιές στα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE».

Αν και δεν διευκρινίζονται ποιες είναι οι καταγγελίες αυτές, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η Σούπερ Λίγκα αναφέρεται στην γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια στην οποία κάνει λόγο για παράνομο στοιχηματισμό από Έλληνες παίκτες, ακόμη και διεθνείς, και για στημένα παιχνίδια.

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή της Σούπερ Λίγκας:

«Η Super League απέστειλε επιστολή προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Κ. Σιμιτζόγλου, με την οποία παρακαλείται να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση καταγγελιών, οι οποίες ρίχνουν σκιές στα Πρωταθλήματα της Super League και θεωρείται άκρως επιβεβλημένη η παρέμβασή του.

Στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Επειδή οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές και δημιουργούν έντονες ανησυχίες στους φιλάθλους, σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, αφενός λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα και αφετέρου εκ του γεγονότος ότι ρίχνουν σκιές στα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE, σας παρακαλούμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, όπως προχωρήσετε στην άμεση διερεύνησή τους.

Επιτρέψτε μας, τέλος, να προσθέσουμε ότι θεωρούμε άκρως επιβεβλημένη την παρέμβασή σας ενόψει και του γεγονότος ότι καθώς πλησιάζουμε στη λήξη των πρωταθλημάτων, δεν είναι δυνατόν να τίθενται αναπάντητα ερωτηματικά και να παραμένουν σκιές για την αξιοπιστία τους».