Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα

Εκδικάστηκαν στο δικαστήριο τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου, περί αντικατάστασής του από την πλευρά Στεφανίδη.

Παρόντες στην εκδίκαση ήταν οι Σκόρδας, Παπαδόπουλος και Γεωργιάδης από την μία μέρια και από την άλλη οι Γιώτας, Ψηφίδης, Χριστοφορίδης, Κουζούνιας, Φουρλίγκας και Χατζής. Απών ήταν ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για σοβαρό προσωπικό θέμα.

Απόφαση αναμένεται στην καλύτερη περίπτωση αργά το μεσημέρι ή αύριο το πρωί. αργά το μεσημέρι

Δηλώσεις μετά το τέλος της διαδικασίας έκανε ο δικηγόρος Σπύρος Χριστοφορίδης: «Εγώ εκπροσωπούσα το 70% των μετόχων. Ο κ. Σκόρδας μας έφερε μία απόφαση αλήστου μνήμης, από το 1972. Σύμφωνα με αυτήν, δεν είναι απαραίτητο να αποχωρήσει λόγω κακοδιαχείρισης. Άλλο κράτος είχαμε τότε. Είναι δυνατόν να επικαλούμαστε τις αποφάσεις των δικαστών που ήταν βαλτοί από την δικτατορία;», δήλωσε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης διοίκησης ορίστηκε για τις 13 Μαϊου. Αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η πλευρά Σκόρδα να επανέλθει με νέα αίτηση προσωρινής αναστολής».