Με Ζάχορα, Παπαστεριανό και Τάι η αποστολή

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία του για την αυριανή (23/4) αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, με μια πρωινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Το ευχάριστο δε, για το νέο τεχνικό των “κυανολεύκων” Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων των Ντάριο Ζάχορα, Άγγελο Παπαστεριανό και Τάι, καθώς άπαντες ξεπέρασαν οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισαν και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Έτσι, οι μόνοι που έμειναν εκτός, είναι οι Κοντέων (τιμωρημένος), Ιντζόγλου (τιμωρημένος) και Μπάμπα (για λόγους τραυματισμού), καθώς επίσης και οι Κραγιόπουλος, Παληγεώργος και Αποστολίδης για αγωνιστικούς λόγους, ενώ αντίθετα μετέχουν ξανά και οι τρεις γκολκίπερ (Χουάντερσον, Κηπουρός, Κολίτσης), ένας εκ των οποίων αναμένεται να μείνει αύριο εκτός.

Στο πλαίσιο αυτό, στην αποστολή του Ηρακλή (η οποία το βράδυ θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο) μετέχουν οι: Χουάντερσον, Κηπουρός, Κολίτσης, Κουρούπης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Πουρτουλίδης, Λίμα, Τάι, Σαράφογλου, Χιονίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Σιατραβάνης, Σκόρτσα, Τσιλιανίδης, Ονουάτσι.

Τέλος όπως αποφασίστηκε σήμερα, από τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο Νίκος Πουρτουλίδης θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, την τελευταία δηλαδή αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλέι-οφ.