«Είμαστε στον… αέρα»

Ο Αντώνης Τσιάρας αποκτήθηκε το Ιανουάριο από τον Άρη, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας, μήπως και σώσει τη χρονιά. Ο νεαρός μεσοαμυντικός έπαιξε σε κάποια παιχνίδια, έδειξε καλά στοιχεία, αλλά το φινάλε βρήκε αυτόν και τους συμπαίκτες του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Οι συνθήκες δεν είναι και οι πιο κατάλληλες. Όποιοι παίκτες θέλουν θα είναι στο Ρύσιο, υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν. Τα οικονομικά δεν είναι και τα καλύτερα για όλους μας και δεν είναι εύκολο να πας στην προπόνηση. Κάποια παιδιά δεν είχαν ούτε για τα απαραίτητα, ούτε για βενζίνη», είπε αρχικά μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis».

Για τον υποβιβασμό του Άρη σημείωσε: «Όλοι φταίμε, έχουμε κι εμείς ευθύνη. Αλλά οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες. Το γήπεδο σε κακή κατάσταση, ήμασταν απλήρωτοι, πολλά προβλήματα. Μας δόθηκαν ευκαιρίες και φτάσαμε κοντά, αν κερδίζαμε στο «Βικελίδης» τη Βέροια θα την ξεπερνούσαμε. Και οι δικές μας αδυναμίες, αλλά και τα διαιτητικά λάθη μας τελείωσαν».

Για το αν υπήρχε πίεση στην ομάδα: «Η πίεση είναι δεδομένη όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως στον Άρη. Σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια όμως δεν δείξαμε καλό πρόσωπο και αν τα κερδίζαμε θα είχαμε πολλές πιθανότητες για την παραμονή».

Για το δικό του μέλλον τον Άρη: «Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαια με τον Άρη αλλά δε γνωρίζω τι θα γίνει, θα πρέπει να μιλήσω με τους διοικούντες του Άρη. Αυτή τη στιγμή είμαστε στον… αέρα. Κι εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δούμε το μέλλον μας».