Ξέσπασμα Καράμπελα!

Ο Νίκος Καράμπελας εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου του Αιγινίου και μετακύ άλλων εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τον διαιτητή, ο οποίος αντί να αποβάλλει νωρίτερα δύο παίκτες του Αιγινιακού, έβγαλε κόκκινη κάρτα στον έμπειρο αμυντικό των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Κάναμε μία καινούργια αρχή με τον νέο προπονητή. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Μέσα σε μία εβδομάδα, είναι δύσκολο να αλλάξουν όλα. Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Δεν έχουμε μόνο έναν αντίπαλο. Όποιος είδε το ματς, μπορεί να κρίνει. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία. Πρέπει να παλέψουμε. Συνεχίζουμε και ο Θεός βοηθός».

Για την αποβολή του: «Δεν μίλησα ποτέ για την διαιτησία, αλλά δεν μπορούν να παίζουν με τον ιδρώτα και την προσπάθεια που κάνουμε. Δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από το 50-50. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο γελάει, αυτό έκανα κι εγώ. Δεν μπορούν να συμπεριφέρονται στον Άρη σαν νεοφώτιστη ομάδα. Να συμπεριφέρονται υποτιμητικά, το 50-50 θέλουμε, τίποτα λιγότερο. Είναι αδύνατο να μην νευριάζεις. Άνθρωποι είμαστε. Ελπίζω κάποια πράγματα να αλλάξουν».