Κεραυνοί Σαββίδη για όλους και για όλους

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε ζωντανά στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ και στον Γιώργο Μίνο και έκανε βαρυσημαντες δηλώσεις!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το τέλος της περίφημης “Συμμαχίας”, δημοσιοποιώντας τα παράπονά του από Μελισσανίδη και Αλαφούζο, μίλησε για τη νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο και την εξυγίανση, που ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε, ενώ μίλησε ακόμη και για τον Σάββα Θεοδωρίδη! σα

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για το παιχνίδι : “Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, το γήπεδο ήταν γεμάτο, ήμουν χαρούμενος και καμάρωνα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες μας, ανέδειξαν όλες τις ελπίδες, που είχαμε σα φίλαθλοι. Έδειξαν χαρακτήρα και το μετέτρεψαν σε ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Δεν χρειαζόταν ούτε πανικός, ούτε τίποτα. Σήμερα συνειδητοποιούμε ότι οι στόχοι, που βάζουμε, αν το αντιμετωπίζουμε ψύχραιμοι, μπορούμε να τους πετύχουμε. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία, ήταν σημαντικό να μην κερδίσουμε μόνο 1-0, για να δείξουμε ανωτερότητα. Και στο Καραϊσκάκη κερδίσαμε, εκεί οι διαιτητές έκαναν ότι ήθελαν. Με μία νορμάλ διαιτησία, μπορούμε να δείξουμε ένα αξιόλογο πρωτάθλημα. Θέλω να συγχαρώ όλους, παίξαμε αξιόλογα, κερδίσαμε, προχωράμε”.

Για το πρωτάθλημα: “Έχω μία αρχή, εάν υπάρχει θεωρητικά η δυνατότητα, είναι ποδόσφαιρο… Όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες, ο στόχος δεν παύει να υπάρχει. Πέρσι έπρεπε να το κάνουμε, ο ΠΑΟΚ θυσιάστηκε χάνοντας 3 βαθμούς. Ναι, θυσιάστηκε. Λυπάμαι, που οι συναγωνιστές μας δεν μας στήριξαν! Έλεγαν ότι είμαστε μαζί και θα προχωρήσουμε μαζί. Όταν είπαμε ότι δεν πάμε στη ρεβάνς, εκείνη τη μέρα ανακοινώσαμε ότι ξεκινάμε την κάθαρση του ποδοσφαίρου. Τότε είδα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μόνος του. Ο ΠΑΟΚ 90 χρόνια ήταν μόνος του και σήμερα είναι μόνος του. Όμως είμαστε όλοι μαζί, όσοι συνδέουν τον εαυτό τους με τα τέσσερα γράμματα. Στις εκλογές της ΕΠΟ θα πάμε μόνοι μας, οι συναγωνιστές δεν συμπεριφέρονται έτσι. Αν στη θέση μας ήταν άλλη ομάδα, εγώ δεν θα πήγαινα στη ρεβάνς για συμπαράσταση. Ακόμη κι αν χάσουμε το πρωτάθλημα, δεν θα λυπηθώ για τους τρεις βαθμούς. Αυτό που έχουμε σήμερα, αξίζει πάνω από 3 βαθμούς. Είναι πολύ καλό ότι αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Εκείνη τη νύχτα, συναντήθηκα με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, στις 2 τη νύχτα, συζήτησα, και είδα ότι είμαστε μαζί”.

Για τις εκλογές της ΕΠΟ : “Ο Γραμμένος είναι δικός μας. Δεν θέλω να λέω επίθετα, δεν έχω φίλους, έχω μόνο το συμφέρον του ΠΑΟΚ”.

Για το Κύπελλο : “Αν δώσει ο Θεός και πάρουμε το Κύπελλο, είναι καλό ότι στα ημιτελικά είναι οι τέσσερις μεγάλοι και θα το έχουμε πάρει. Το πιο σημαντικό είναι να μην αρρωστήσει το μυαλό και υπεραξιολογήσουμε τις δυνατότητες. Και πολύ ψύχραιμα να φτάσουμε στο τέλος”.

Για τον Θεοδωρίδη : “Τον ρώτησα αν όλα είναι καλά, σέβομαι την ηλικία του, αξιολογώ την αγάπη του για την ομάδα του. Σήμερα έπρεπε κάποιος να στεναχωρηθεί και είμαι πολύ ευτυχισμένος, που στεναχωρήθηκαν αυτοί”.