Έγινε Έλληνας ο Ζέκα!

Την ελληνική υπηκοότητα απέκτησε ο Κάρλος Ζέκα και έτσι είναι πολύ πιθανό να είναι στις επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής.

Ο Πορτογάλος “έτρεχε” εδώ και μήνες αυτό το θέμα και εν τέλει τα κατάφερε δίνοντας μια πολύ σημαντική επιλογή στον Γερμανό τεχνικό για τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Φυσικά για να πάρει στα χέρια του την ελληνική ταυτότητα θα πρέπει να ορκιστεί έτσι ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας.

Λίγο μετά την πληροφόρηση για την πολιτογράφησή του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε στο site της ομάδας: «Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται να ορκιστώ για ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον γίνει αυτό θα μπορέσω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια».