Στολτίδης: «Ο πρόεδρος τα γκρέμισε όλα»

Για το θέμα των ημερών στη football league που δεν είναι άλλο από την απόφαση της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα να απομακρύνει μέσα σε λίγες μέρες τον προπονητή, Νίκο Νεντίδη και τον αθλητικό διευθυντή, Ιεροκλή Στολτίδη, μίλησε o  στον Sport-fm 94,6.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στις φήμες περί απόφασης του προέδρου της ομάδας, επειδή δεν έπαιζε ο γιός του , ενώ μίλησε και για τις μεγάλες διαφορές της κατηγορίας με τη Super League.

Την απομάκρυνσή του από τον Αγροτικό Αστέρα και τις φήμες ότι αυτό έγινε επειδή δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου: «Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί ξεκινήσαμε με ωραίο σχεδιασμό το καλοκαίρι. Αλλάξαμε την ομάδα, καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα, είχαμε ένα στόχο για καλό κορμό, κάναμε αλματάκια και καταφέραμε να κερδίσουμε το ενδιαφέρον. Όλα πήγαιναν καλύτερα από τον σχεδιασμό. Ήρθε μια μέρα ο πρόεδρος, που είχε μεγάλο μερίδιο σε αυτά που κάναμε και αποφάσισε να το γκρεμίσει όλο αυτό. Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο. Ο ίδιος δεν έχει δώσει μια πειστική απάντηση γιατί το έκανε. Κι εγώ δεν θέλω να μπω σε κουτσομπολιά. Αλλά όταν δεν βλέπεις μια λογική δικαιολογία για το τέλος σε μια προσπάθεια 7 μηνών με πολλή δουλειά, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».

Την απομάκρυνση και του προπονητή και τι άλλαξε στη συνέχεια: «Όταν έφυγε ο προπονητής είπα «γιατί να μείνω. Τι σχεδιασμό έχουμε, τι μέλλον;». Έμεινα για τους ποδοσφαιριστές, που έκαναν καταπληκτική προσπάθεια. Ο πρόεδρος είχε αντίθετη άποψη. Στεναχωριέμαι για τους ποδοσφαιριστές. Ο άνθρωπος πληρώνει στην ώρα του, η ομάδα είναι οικονομικά καλά, αλλά πλέον δεν υπάρχει κίνητρο. Ο πρόεδρος τα γκρέμισε όλα και οι παίκτες λένε «τι κάνω εγώ εδώ πέρα»».

Το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και τη football league: «Εγώ το ποδόσφαιρο το αγαπάω πολύ. Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και το πιο εύκολο είναι είναι να πεις «τα παρατάω». Εγώ θα μείνω στον χώρο του ποδοσφαίρου, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Το μόνο που δεν με ενδιαφέρει είναι η προπονητική. Θα βρω κάτι να βοηθήσω κι εγώ το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, οι διαφορές της football league με τη Σούπερ Λίγκα είναι πολύ μεγάλες. Κάτι πρέπει να γίνει να αλλάξουν τα πράγματα. Δε αξίζει όλο αυτό. Η δεύτερη κατηγορία δεν είναι αυτό που ήταν παλιά».

πηγή: sport-fm.gr