Ζάρας: “Να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι”.

Ο Θόδωρος = Ζάρας έγραψε στο επίσημο blog του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας την ανάγκη να υψώσει και πάλι ο Άρης ανάστημα μετά τον αποκλεισμό απο το Basketball Champions League, καθώς και να παρουσιαστούν οι “κίτρινοι” έτοιμοι για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας. Αναλυτικά όσα έγραψε ο γκάρντ του Άρη:
«Γεια σε όλους σας!

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε στο BasketballCL. Αποκλειστήκαμε από την Βιλερμπάν, σε ένα παιχνίδι που πληρώσαμε το κάκιστο δεύτερο δεκάλεπτο μας, όπου δεχθήκαμε ένα σερί 21-0.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι τελείωσε και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να στρέψουμε όλη μας την συγκέντρωση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας. Είναι μια καλή ομάδα και δεν πρέπει να μας ξεγελά η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Πολλά παιχνίδια τα έχει χάσει στον πόντο. Πιστεύω πως οι αντίπαλοί μας θα έρθουν χωρίς άγχος και είναι πολύ επικίνδυνο αυτό, γιατί μπορεί να είναι σε πολύ καλή μέρα επιθετικά και να σκοράρουν αρκετά.

Εμείς έχουμε αρκετούς τραυματίες, ενώ δεν θα έχουμε και την συμπαράσταση του κόσμου μας, λόγω της τιμωρίας της έδρας μας. Θα πρέπει, όμως, να συσπειρωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».