«Μεγαλομέτοχος ο Παπαθανασάκης, καμία εξάρτηση με ΠΑΟΚ»

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της Μίκρας έκαναν οι ρεπόρτερ του Ηρακλή αναζητώντας απαντήσεις για όλα τα φλέγοντα ζητήματα, από τον άνθρωπο που «τρέχει» την ομάδα, Νίκο Καγιούλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σχετικά με τις απειλές που υπάρχουν εξαιτίας των οφειλών σε πρώην παίκτες και προπονητές τόνισε: « Όσο είμαι στην Μίκρα δεν πρόκειται να χαθούν βαθμοί με αυτόν τον τρόπο. Αν τελειώσουν όλα θα έχουμε να πούμε πολλά με ονόματα για αυτές τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν».

Αναφορικά με τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Καυτανζόγλειο εξήγησε : «Θέλουμε να περιορίσουμε την διαρροή εισιτηρίων. Ζητήσαμε αυξημένο έλεγχος από την αστυνομία, αλλά όχι σε αυτό το σημείο που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Καυταντζογλειο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να μην έχουμε προβλήματα. Ποιος δεν θέλει τον κόσμο δίπλα του. Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιούν όλοι ότι με το εισιτήριο τους , βοηθούν την ομάδα και όχι κανέναν μεγαλομέτοχο».
Για τις μετοχές τόνισε: «Οι μετοχές ανήκουν και είναι στην κατοχή του Σπύρου Παπαθανασάκη. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο και κανένας άλλος που να έχει άμεσα ή έμμεσα τις μετοχές».

Για την μεταγραφή του Λάμπρου είπε: «Επρεπε να πουληθεί για να έρθουν χρήματα στην ομάδα. Δεν υπάρχει καμία εξάρτηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπέζας δεν έχει καμία σχέση με την μεταγραφή, ήταν παρών γιατί «κάποιος» τον κάλεσε στην συμφωνία που έγινε σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης. Στον Ηρακλή οι αποδοχές του ήταν 18.000 ευρώ και πήραμε από την μεταγραφή του πολλαπλάσια χρήματα».

Σχετικά με την αδειοδότηση μετέφερε: « Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε. Γίνονται ενέργειες και θα βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα. Το θέμα είναι να πετύχει η ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά για να μπορέσει να είναι βιώσιμη. Μειώσαμε το μπατζετ από 3.5 εκ ευρώ σε 2 εκ ευρώ αλλά πρέπει να υπάρχει λύση. Αν η ομάδα καταφέρει να μην έχει προβλήματα και αδειοδότηση συμμετοχής, έχω επενδύτη που μπορεί, είτε να αναλάβει την ομάδα, είτε να συμμετέχει οικονομικά».