«Ένα σφύριγμα τα άλλαξε όλα…»

Στη επίμαχη φάση του κοψίματος του Σόμπεϊ στον Τάλτον στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με το Ρέθυμνο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα, ο οποίος κρίθηκε εν τέλει από την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ρεθύμνου για την εξυπηρέτηση που μας έκανε δίνοντας μας το γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση μετά το ταξίδι που είχαμε από το εξωτερικό. Από εκεί και πέρα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς από πολλές απόψεις, καθώς το ρόστερ μας ήταν διαφοροποιημένο και απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα ειδικά στην έδρα της. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να προηγούμαστε στο τελευταίο λεπτό με ένα καλάθι, αλλά ένα σφύριγμα των διαιτητών σε μία φάση που θέλω να ξαναδώ, άλλαξε όλη την ισορροπία του παιχνιδιού. Παρ΄όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου και να της ευχηθώ καλή συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Λίνος Χρυσικόπουλος είπε: «Προερχόμασταν από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με αγώνα και δύσκολο ταξίδι. Σήμερα κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, αλλά στο τελευταίο δίλεπτο δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση και θεωρώ ότι εκεί χάθηκε το ματς».