«Περίμενα καλύτερο τον Ηρακλή»

Στις ευκαιρίες που έχασε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των πράσινων αναφέρθηκε επίσης και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς να απειληθούμε, χάσαμε δύο βαθμούς. Δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε και ισοφαριστήκαμε στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Δεν παίξαμε καλά, αλλά όταν έχεις 3 τετ α τετ και δεν νικάς, δεν φταίει κανείς άλλος, παρά μόνο εσύ».

Για την ισοπαλία: «Δεν μπήκε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη, αλλά δεν επιτρέπεται να τρώμε τέτοια γκολ, όπως αυτό που φάγαμε. Είναι απογοητευτικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Αλλά τι να το κάνω, σήμερα πετάξαμε δύο βαθμούς. Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι διαφορετικό ματς και θα το δούμε από εδώ και πέρα».

Για τον Ηρακλή: «Δεν με αιφνιδίασε ο Ηρακλής, τον περίμενα καλύτερο, να πω την αλήθεια. Σήμερα, φταίμε καθαρά εμείς. Εύχομαι καλή τύχη στον Ηρακλή, γιατί έχει δύσκολη συνέχεια».