Το «ευχαριστώ» του Μπαξεβάνου και το άγχος του Μπουγαϊδη

Σύμφωνα με τον προπονητή του Κισσαμικού, Σπύρο Μπαξεβάνο, η νίκη του Άρη ήταν δίκαιη, ενώ στην αρχή της συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησε τον ΑΣ Άρης για το ότι επέτρεψε στον γιο του να πάρει μεταγραφή στα τμήματα υποδομής της Λάτσιο.

«Να ευχαριστήσω τον Άρη, τον Ερασιτέχνη, τον κ. Ψηφίδη που έδωσαν την δυνατότητα στον γιο μου να ανοίξει τα φτερά του, να κάνει το βήμα σ ένα ευρωπαϊκό σύλλογο», είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να πάρουμε κάτι, όπως απ όλα. Ο Κισσαμικός παίζει μόνο για τον εαυτό του για να σωθεί. Σήμερα ο Άρης ήταν καλύτερος ειδικά στο α΄μέρος με διαφορά. Ξέραμε ότι έχει πίεση για το αποτελέσμα, δεν τα καταφέραμε για μία ακόμα φορά. Το γκολ έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο του Άρη. Χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση, δεν μας αξίζει αυτή η βαθμολογική θέση, να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, δίκαια κέρδισε σήμερα».

Και κατέληξε: «Eίχαμε ματς την Τετάρτη, περίμενα ότι θα κουραστούμε. Κάναμε αρκετές αλλαγές, μπήκαν παιδιά που δεν αγωνίστηκαν. Αφησα εκτός 18άδας παιδιά, που την επόμενη Κυριακή θα παίξουν. Είναι η πίεση της βαριάς φανέλας του Άρη και έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Το θεωρώ φυσιολογικό να κάθεσαι πίσω και να κρατάς το αποτέλεσμα. Η δική μας η ομάδα δεν είχε να χάσει τίποτα».

Από την πλευρά του ο πρώην κιτρινόμαυρος, Μαυρουδής Μπουγαϊδης, είπε: «Ξέραμε με ποιον παίζαμε και ότι θα τα έδινε όλα ο Άρης. Όπως είπε και ο προπονητής ακούσαμε τις συμβουλές του, είχαμε ματς την Τετάρτη, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, για να μεταφέρουμε το άγχος στον Άρη. Εχουμε κι εμείς μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, η εικόνα μας ήταν τέτοια που μπορούσαμε να πάρουμε κάποιος πόντους, όπως και με την Λαμία. Δεν αξίζει η ομάδα να βρίσκεται εκεί. Η ομάδα έχει προσωπικότητες που έχουν την εμπειρία να φύγουμε από αυτή τη θέση».