Ίβιτς: «Δικά μας λάθη και στα τρία γκολ»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε στάθηκε στα λάθη που έγιναν και κόστισαν την ήττα με 3-0.

Αναλυτικά:

Για τα λάθη του ΠΑΟΚ στα γκολ και που οφείλεται: «Και τα τρία γκολ ήρθαν από λάθη δικά μας. Χάσαμε πολλές μπάλες, χάναμε τη συγκέντρωση, είχαμε τελείως άλλο σχέδιο. Βέβαια όταν ξεκινάς το παιχνίδι δεχόμενος γκολ η ψυχολογία πέφτει. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες φάσεις, προς το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά δεν ισοφαρίσαμε. Μετά είχαμε ένα τυχαίο χέρι που δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Μαλεζάς και μέχρι το 85’ με 10 παίκτες παίξαμε αρκετά καλά. Δεν είχαμε φάσεις από την ΑΕΚ που να μας δυσκολέψουν. Στο τέλος του ματς με την κούραση που είχαμε δώσαμε δώρο στην ΑΕΚ να βάλει δύο γκολ και έτσι τελείωσε το παιχνίδι».

Για το που οφείλεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει ντεφορμάρισμα: «Κάναμε κάποια παιχνίδια που δεν ήταν καλά. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα. Δεν μπορείς να παίζεις ασταμάτητα καλό ποδόσφαιρο και να κάνεις νίκες. Στόχος σε κάθε ματς είναι οι 3 βαθμοί. Αλλά υπάρχουν περίοδοι που η ομάδα περνάει κάποιες δυσκολίες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο,τι δημιούργησε η ΑΕΚ σήμερα ήταν από δικά μας λάθη. Εμείς δημιουργήσαμε φάσεις στο πρώτο μέρος, είχαμε έλεγχο σε μεγάλο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, αλλά κάποιες φορές δεν φτάνει αυτό. Είχαμε κακές στιγμές που πληρώσαμε ακριβά σήμερα».

Για το αν η υπέρβαση του ΠΑΟΚ κολλάει κάπου: «Δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο λεπτό και αυτό μας δυσκόλεψε. Δεν αντιδράσαμε καλά και μετά πιστεύω είχαμε κατοχή, δημιούργησε φυσικά και η ΑΕΚ κάποιες φάσεις, αλλά και εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και δεν μέναμε με δέκα παίκτες θα ήταν άλλο παιχνίδι. Ήταν δύο κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Πιστεύω είναι μεγάλη ευθύνη που δεν καταφέραμε κάτι παραπάνω. Μέχρι το 85’ δεν είχαμε μεγάλες δυσκολίες παίζοντας και με δέκα παίκτες. Φάνηκε ποιος ελέγχει το παιχνίδι. Είχαμε λάθος στιγμές του αγώνα που χάσαμε την μπάλα, δεχθήκαμε κόντρα επιθέσεις και δεχθήκαμε τα γκολ. Δεν ήμασταν εμείς που ήμασταν κατώτεροι βλέποντας όλο το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε γκολ τόσο νωρίς φέτος και σίγουρα πρέπει να μην ξανασυμβεί και να το διορθώσουμε».

Για την απουσία του Κάνιας: «Μπορούσε να βοηθήσει και σήμερα, αλλά έρχεται από έναν τραυματισμό. Είχα στο μυαλό μου να τον χρησιμοποιήσω αλλά μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και στην αρχή του δευτέρου μέρους μείναμε με δέκα παίκτες. Σίγουρα ο Κάνιας βοηθάει την ομάδα και μπορεί να παίξει».

Για το αν ήταν δύσκολο το κοουτσάρισμα σήμερα: «Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξεκίνησε καλά για μας σήμερα, είχαμε την αναγκαστική αλλαγή με τον Κάμπος, οπότε δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτά είναι μέσα στη δουλειά και πρέπει να αντιδράσεις και να προσπαθήσεις για το καλύτερο».