Ξανά δράση στην Football League

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League, αλλά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι τρεις πρώτες κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του.

Νωρίς στις 15:30 ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τον Αιγινιακό με τις δύο ομάδες να θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ούτως ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες τους για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Ειδικά ο “Γηραιός” -που θα έχει για πρώτη φορά τον Παπαδόπουλο στον πάγκο του, αντί του Όγιος- δεν έχει περαιτέρω περιθώρια, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση και χρειάζεται άμεσα βαθμούς για να ανακάμψει βαθμολογικά αλλά κυρίως ψυχολογικά.

Στην Κέρκυρα οι Φαίακες υποδέχονται τον Φωστήρα που ισοβαθμεί στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με τον Ηρακλή και με νίκη θα διατηρηθούν στην κορυφή, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Πιθανή γκέλα των πρωτοπόρων θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός Βόλου (ισοβαθμούν στην 1η θέση με 9 βαθμούς) ο οποίος όμως πρώτα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας.

Στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής η Νίκη Βόλου υποδέχεται τα Χανιά επιδιώκοντας να κάνει το 3 στα 3 κόντρα στον ΑΟ Χανίων τη φετινή σεζόν.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
15:30 Ηρακλής – Αιγινιακός (OTE TV)
15:30 Κέρκυρα – Φωστήρας (OTE TV)
18:00 Νίκη Βόλου – Χανιά (OTE TV)
18:00 Ηρακλής Ψαχνών – Ολυμπιακός Βόλου (OTE TV)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κέρκυρα 9
2. Ολυμπιακός Βόλου 9
3. Νίκη Βόλου 8
4. Αιγινιακός 7
5. Ηρακλής Ψαχνών 7
6. Χανιά 4
7. Φωστήρας 3
8. Ηρακλής 3