«Για ποιο fair play μιλάτε;» (video)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ορφέα Ξάνθης επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Ν’ Λουντουλού, σε μία φάση, για την οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του fair play από τους κοκκινόμαυρους.

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα έβγαλε ανακοίνωση με βίντεο προκειμένου να… απορρίψει τους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Ορφέα.

Αναλυτικά:

Θεωρούμε καλό να διαφωτίζονται τα γεγονότα ειδικά όταν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα. Κι όταν από τον Ορφέα Ξάνθης υποστηρίζεται πως δεν τηρήθηκε από τον Απόλλωνα fair play, πρέπει να «μιλήσει» η εικόνα. Διότι στο βίντεο που ακολουθεί φαίνονται ξεκάθαρα δύο πράγματα:

1. Ο παίκτης του Ορφέα όταν βλέπει πως η πάσα του είναι λάθος και θα βγει κόντρα επίθεση από τον Απόλλωνα, ξαφνικά… πονάει και…  σωριάζεται. Αν μετρήσαμε σωστά, στα μέχρι τότε 72 λεπτά αγώνα ήταν η 23η φορά που παίκτης της ομάδας της Ξάνθης τραυματίζονταν! Κι αντίστοιχες φορές είχαμε  βγάλει τη μπάλα έξω, παρότι αντιλαμβανόμασταν πόσο αφύσικο ήταν όλο αυτό… Αν δημοσιευθεί βίντεο ολόκληρου του αγώνα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας αυτό που περιγράφουμε. Εάν διαθέταμε ολόκληρο το  βίντεο θα το δημοσιεύαμε εμείς.

2. Οι ποδοσφαιριστές μας που συμμετέχουν στη φάση δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούν ότι  αντίπαλος παίκτης έχει (για μία ακόμα φορά) «ξαπλώσει», οπότε είχαν άγνοια του γεγονότος. Φαίνεται, δε,  ξεκάθαρα πως ούτε οι συμπαίκτες του ασχολήθηκαν μαζί του μέχρι που τον…  θυμήθηκαν όταν δέχθηκαν το γκολ!

Για ποιο fair play μιλούν ;;;; 

Μπορείτε να δείτε το video εδώ: