Ανακοίνωση της ΟΧΕ για το φάιναλ φόρ.

Το φάιναλ φόρ κυπέλλου handball θα διεξαχθεί στην Κοζάνη με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Πανελληνίου, της ΧΑΝΘ και του Φιλίππου Βέροιας και με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η ΟΧΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα μέτρα τάξης. Αναλυτικά:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Λευκόβρυση Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 με την συμμετοχή των Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ και Πανελληνίου.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής Χαράλαμπος Θεοχάρης, ο υποδιευθυντής της Δ.Α. Κοζάνης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ηλίας Τσιότσιας, η Υπασπίστρια της Δ.Α. Κοζάνης Α/Β’ Κυριακή Χατζηπαυλίδου, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Πέτρος Κυρζόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΟΧΕ (μέλος του Δ.Σ.) Γιάννης Στρατάκης, ο εκπρόσωπος του Φιλίππου Βέροιας Διονύσης Ντόβας, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ Γρηγόρης Νατσιόπουλος και Δημήτρης Χασεκίδης (υπεύθυνος ασφαλείας), ο εκπρόσωπος της ΧΑΝΘ Ηλίας Τάταλας, ο εκπρόσωπος του κλειστού γυμναστηρίου Γιάννης Ιωαννίδης, ο υπεύθυνος του σωματείου ΠΑΟΚ Κοζάνης Δημήτρης Κακουλίδης, καθώς και οι διοικητές των αρμόδιων υπηρεσιών για την λήψη αστυνομικών μέτρων κ.κ. Παντελής Ουσταγιαννίδης (Τ.Α. Κοζάνης), Σπυρίδων Διογκάρης (Τ.Τ. Κοζάνης) και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Α.Τ. Κοζάνης).

Μετά την συζήτηση αποφασίσθηκαν –μεταξύ άλλων- τα ακόλουθα:

-Θα εκδοθούν 2.250 εισιτήρια, καθώς και 250 προσκλήσεις. Τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις κατά τόπους Ενώσεις Χειροσφαίρισης και από το κατάστημα «Γερμανός» επί της οδού Π. Μελά στην Κοζάνη. Επισημαίνεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί εισιτήρια.

-Οι φίλαθλοι θα καταλάβουν τις θέσεις σε διαφορετικές κερκίδες και η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από διαφορετικές εισόδους. Ειδικότερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα στην Βόρεια πλευρά του γηπέδου και τα εισιτήρια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα έχουν διαφορετικό χρώμα από τα εισιτήρια των άλλων ομάδων.

-Οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα που βρίσκεται στην Νότια πλευρά του γηπέδου.

-Απαγορεύεται η προσέγγιση και η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο που δεν διαθέτουν εισιτήρια.

-Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.