«Άρης και ΟΦΗ θα δικαιωθούν…»

Ο Μανώλης Φωτάκης δικηγόρος του ΟΦΗ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το θέμα της Λαμίας. Δεν έκρυψε την απορία του για την καθυστέρηση στην υπόθεση, ενώ τόνισε την αισιοδοξία του για την έκβασή της.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

«Εμείς παρακολουθούμε το θέμα, διότι υπάρχει μια καθυστέρηση. Από 23 Φεβρουαρίου περιμένουμε. Το πνεύμα του νομοθέτη είναι ότι τέτοιες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την αρχή της ισότητας και με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος πρέπει να καθαρίζονται άμεσα.

Σαν ΟΦΗ έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους τακτικούς δικαστές Οι καταγγελίες μας έχουν βάση και θα δικαιωθούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά μαζί με τον Άρη την υπόθεση.

Θέλουμε έναν άμεσο προσδιορισμό της υπόθεσης. Μας κάλεσε μάλιστα το πειθαρχικό όργανο και για μια κροτίδα. Η καταγγελία είχε γίνει πριν την κροτίδα. Άλλο περιμέναμε και μας πήραν για την κροτίδα.

Στηρίζουμε και σεβόμαστε τους θεσμούς. Δεν μπορώ να ακούω ανθρώπους να λένε θα πάει αρχείο η υπόθεση. Αυτό προσβάλλει τους θεσμούς. Υπάρχει άριστη συνεργασία με τους νομικούς του Άρη».