Ψάχνουν έδρα για τον τελικό Κυπέλλου!

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το ποιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα (17/3, 11:30) πραγματοποιείται η κλήρωση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να βρίσκονται στην τετράδα κάτι που σημαίνει πως θα έχουμε μεγάλο ντέρμπι στον τελικό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ψάχνει το γήπεδο του τελικού και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Το σίγουρο είναι πως δεν θα διεξαχθεί στη Γερμανία, όπως είχε αποφασίσει η διοίκηση Γκιρτζίκη ως εναλλακτική λύση.

Όλα τα ενδεχόμενα, λοιπόν, έχουν συζητηθεί και σε περίπτωση που η ΑΕΚ βρεθεί στον τελικό τότε αυτός ίσως να μην πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, καθώς είναι έδρα της Ένωσης. Ωστόσο το Ολυμπιακό Στάδιο είναι το πιο ασφαλές γήπεδο για να γίνει ο τελικός, ενώ αν υπάρξει μεγάλη μετακίνηση οπαδών θα παίξει κι΄ αυτό το ρόλο του.

Τα υπόλοιπα γήπεδα που εξετάζονται είναι το Καυτανζόγλειο, το Παγκρήτιο, αλλά και το AEL FC Arena και σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον τελικό, το γήπεδο της Λάρισας είναι μία λύση, αρκεί να υπάρξουν εγγυήσεις από την Αστυνομία.