Έρχεται η ώρα της αυτοκριτικής

Η αποτυχία του ΠΑΟΚ στο εφηβικό πρωτάθλημα (έχασε και φέτος την 1η θέση από τον Άρη στο φαίναλ φορ της ΕΚΑΣΘ), αλλά κυρίως το γεγονός ότι στον Δικέφαλο δεν αναδεικνύονται νέοι παίκτες και δεν παίρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο αυτοκριτικής στην ομάδα του Δικεφάλου. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μερίδιο ευθύνης στην φετινή αποτυχία έχει ο Νίκος Σταυρόπουλος.

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε σε συζήτηση που πρόσφατα είχε ένα πρώην μέλος της ΚΑΕ με ένα νυν μέλος της διοίκησης αφορούσε γενικότερα το πλάνο ανάπτυξης και προώθησης ταλαντούχων παικτών στην αντρική ομάδα αλλά και τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν ως προς τον χειρισμό της υπόθεσης του ταλαντούχου Μίτογλου(δεύτερος σκόρερ στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος) ο οποίος από τον ΠΑΟΚ κατέληξε στους “κίτρινους”.

Σε αντίθεση με τον Άρη ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδωσε ευκαιρίες , ανέδειξε και ωφελήθηκε από την προώθηση νεαρών παικτών ( θυμίζουμε πως ο Παπανικολάου πωλήθηκε για 950.000 ευρώ, ενώ στην συνέχεια έδωσε “χώρο” και σε Βεζένκοφ, Μποχωρίδη)ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν έχει αναδείξει ούτε έναν παίκτη από τα εφηβικά του στην πρώτη ομάδα.