Σαφράνοβιτς: «Κούπα στο Παλέ»

Για τον πρόωρο …τελικό με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου και τον κόσμο που θέλει «κούπα στο Παλέ» μίλησε ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς δηλώνοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «sdna.gr»:
«Δίνουμε σήμερα τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό όπου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα είναι ένα δυνατό και σημαντικό παιχνίδι, πιστεύω πως θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό» τονίζει αρχικά ο έμπειρος ακραίος του ΠΑΟΚ, ενώ ερωτηθείς για το πόσο μπορεί να βοηθήσει πλέον την ομάδα ο Στάροβιτς, είπε: «Ήταν λίγες ημέρες αφότου είχε έρθει όταν παίξαμε στο Παλατάκι κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν ήξερε ακριβώς την ομάδα, το πως παίζουμε. Τώρα όμως είναι σχεδόν δυο μήνες εδώ, έχουμε γνωριστεί καλύτερα και έχουμε καλύτερη επικοινωνία. Θεωρώ πως όλη η ομάδα έχει δέσει πλέον».

Φέτος, ο ΠΑΟΚ γνώρισε τρεις φορές την ήττα από τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, ωστόσο ο Σαφράνοβιτς τονίζει πως δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δυο ομάδων.

«Χάσαμε κάποια παιχνίδια αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων. Εμείς ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς τον Ντάντε, ενώ ο Γκόμεζ τραυματίστηκε. Από την άλλη ο Στάροβιτς ήρθε πριν λίγο καιρό. Δεν λέω πως χάσαμε μερικά παιχνίδια τότε μόνο για αυτούς τους λόγους, ωστόσο και αυτά έπαιξαν μεγάλο ρόλο».

Αναφορικά με το αν αυτός είναι έτοιμος ώστε να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα του, ήταν απλά… ξεκάθαρος: «Φίλε, εγώ είμαι έτοιμος όπως και η ομάδα! Θα μπούμε σήμερα στο Αλεξάνδρειο ώστε να παλέψουμε για την πρόκριση. Γνωρίζω και για την ιδιαιτερότητα του γηπέδου και πόσο θέλει ο κόσμος μας να πάρουμε το Κύπελλο στο Αλεξάνδρειο. Ο πραγματικός πρωταθλητισμός αρχίζει τώρα για εμάς, είμαστε έτοιμοι»!