By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή

Τhessports
Last updated: 18/03/2017 19:28
Τhessports
Share
SHARE

Ο Άρης κατάφερε να επιστρέψει από το -23 και να προηγηθεί στην προτελευταία επίθεση του αγώνα, όμως στο τέλος ο Άχονεν σκόραρε για το 85-84 με τον Κολοσσό να παίρνει τη νίκη που τη φέρνει στην τέταρτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Ο Κολοσσός μετά το 14-9 του πρώτου πενταλέπτου, προηγήθηκε με 19-9 δύο λεπτά αργότερα, ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 24-15. Παρότι μάλιστα υπέπεσε σε επτά λάθη στην πρώτη περίοδο!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σουτάρουν με εξαιρετικά ποσοστά έξω από τα 6,75 – τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με 8/12 τρίποντα! – και με κορυφαίο τον Άχονεν που είχε δέκα πόντους έφτασαν τη διαφορά έως και στα επίπεδα των 15 πόντων (37-22, 16:30).

Τα τρίποντα των Ντραγκίτσεβιτς, Κάμινγκς  μείωσαν αρχικά τη διαφορά (39-30, 18’), αλλά και πάλι ο Άχονεν φρόντισε να βάλει τη σφραγίδα του στο τέλος του ημιχρόνου επαναφέροντας τη διαφορά στο +15 (50-35).

Στο τρίτο μέρος Κολοσσός Ρόδου συνέχισε να σουτάρει με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας και σε συνδυασμό με την αστοχία των παικτών του Άρη (και) από τη γραμμή των βολών η διαφορά έφτασε έως το +23 (66-43, 25:30).

Ο Άρης έκανε προσπάθεια επιστροφής στο παιχνίδι καθώς στο 0-6 σερί στα τελειώματα της 3ης περιόδου (73-56, 30’) προστέθηκε κι ένα 0-5 στις αρχές της τελευταίας, μειώνοντας σε 73-61(32’). Με τον Κολοσσό Ρόδου εκτός ρυθμού, ο Άρης επένδυσε επιθετικά στον Βασίλη Καββαδά αλλά ο τελευταίος στις τρεις διαδοχικές επιθέσεις που πήρε δεν έδωσε πόντο κι έτσι η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα (79-67, 36’).

Ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς με διαδοχικούς πόντους μείωσε τη διαφορά στους επτά πόντους (79-72, 37:30) και οι «κίτρινοι» συνέχισαν την αντεπίθεσή τους με κορυφαίους τους Ντραγκίτσεβιτς, Κάμινγκς και προηγήθηκαν με 83-84, έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Εκεί ο Άχονεν έβαλε τη σφραγίδα του καθώς ευστόχησε σε λέι απ ένα δευτερόλεπτο πριν το φινάλε διαμορφώνοντας το τελικό 85-84.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 50-35, 73-56, 85-84

Κολοσσός Ρόδου (Λυκογιάννης): Ρέντικ 13, Σαλούστρος 9 (1), Ρέλεφορντ 11 (1), Βασιλόπουλος 10 (2τρ., 11 ριμπ.), Χολ 7, Λιάπης, Τσούκου 3 (1), Γεωργαλλής 5 (1), Αγγελάκος 2, Άχονεν 14 (3), Παπαδάκης 3 (1), Γουάτσον 8.

Άρης (Πρίφτης): Φλιώνης, Τσαϊρέλης 8 (2), Κάμινγκς 24 (1), Γιάνκοβιτς 10, Καββαδάς 8, Ξανθόπουλος 7 (1), Ζάρας 5 (1), Χρηστίδης, Μούρτος, Σίμτσακ, Ντραγκίσεβιτς 22 (4), Τζάκσον.

Σχετικά άρθρα

Στα ασπρόμαυρα ο Φόστερ
«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
TAGGED:Α1ΆρηςΜπάσκετ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article “Καθάρισε” ο ΠΑΟΚ,88-71 την Κύμη.
Next Article Βήμα παραμονής για την Λάρισα

Τελευταία νέα

Οριστική η συμφωνία ΟΦΗ – Φούντα
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Εθνική: Οι πιθανοί ενδεκάδα στη Σουηδία
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Παγιέρο»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
4 June, 2026
Οι αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης
MEDIA
4 June, 2026
Follow US