Μην την πιείτε, λουστείτε…

Η άλλοτε κραταιά Κολωνία, η ομάδα με τα 3 πρωταθλήματο και τα 4 Κύπελλα (κι άλλους 6 χαμένους τελικούς), η ομάδα που ανέδειξε παίκτες όπως οι Λιτμπάρσκι, Χέσλερ, Ίλγνκερ, Σουμάχερ, Σούστερ, Όβερατ και Ποντόλσκι, επέστρεψε και πάλι στην Μπουντεσλίγκα.

Ομάδα – ασανσέρ τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που άρχισαν οι υποβιβασμοί, η Κολωνία γιόρτασε το βράδι της Δευτέρας την επιστροφή της στην Μπουντεσλίγκα, μετά τη νίκη της με 3-1 επί τη Μπόχουμ στο “Ράιν Ενεργκί Στάντιον”.

Ως είθισται σε πανηγυρισμούς στη Γερμανία, ο Αυστριακός προπονητής της Κολωνίας, Πέτερ Στέγκερ, λούστηκε με μπίρα, καθώς μόλις μόλις ετοιμάστηκε για τη συνέντευξη τύπου, δύο παίκτες του τήρησαν το πατροπαράδοτο γερμανικό έθιμο, και τον έλουσαν με μπίρα.

Νωρίτερα, όλοι πανηγύρισαν στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με τους 49.100 οπαδούς της Κολωνίας που συμβιβάστηκαν με την μετριότητα και γεμίζουν πάντα το γήπεδο, ακόμα και στην Β΄ Εθνική.

koln

Ανάμεσα στους θεατές του αγώνα, ήταν και ο Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος έκανε ταξίδι αστραπή από το Λονδίνο, για να είναι παρών στη φιέστα της ανόδου. Γνωστό “αρρωστάκι” με την Κολωνία ο Πολωνός επιθετικός, που μεγάλωσε στην γερμανική μεγαλούπολη, πανηγύρισε την άνοδο μαζί τους υπόλοιπους οπαδούς, με την ελπίδα ότι η άλλοτε πανίσχυση FCK θα επανέλθει στη θέση της…

podolski