Ο μαγικός κόσμος της Football League…

Στα ελληνικά πρωταθλήματα, πολλές φορές λέμε ότι τα έχουμε δει όλα, ωστόσο πάντα κάτι γίνεται για να μας διαψεύσει. Όπως αυτό σήμερα. Δύο ομάδες, η μία με επίσημη δήλωση και η άλλη με ανακοίνωση, διαμαρτύρονται για τον διαιτητή της μεταξύ τους αναμέτρησης!

Ο λόγος για το Πανελευσινιακός-Λαμία, που έληξε χωρίς γκολ και διαιτητής ήταν ο Ρατσιάτος (Αργολίδας).

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν έβγαλαν την εξής ανακοίνωση:

«Χθες είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Η Λαμία θα συνεχίσει να δίνει τους αγώνες της μέσα στο γήπεδο. Δεν μας πτοεί η εχθρικότητα που συναντήσαμε μέσα στο στάδιο της Ελευσίνας ούτε η διαιτησία του κ. Ρατσιάτου που εξαφάνισε τρία πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, έδειξε μια ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας καταφέρνοντας έτσι να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ήταν ανθρώπινα λάθη.

Με έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι στα στιγμιότυπα του αγώνα που προβλήθηκαν από τη Δημόσια τηλεόραση δεν υπήρξε ούτε η μια, αλλά ούτε και οι τρεις περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε η ομάδα μας. Τελικά τα ελευσίνια μυστήρια… συνεχίζουν να αποτελούν ένα ανεξήγητο φαινόμενο της κατηγορίας που αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τον υπέροχο κόσμο μας να πετύχουμε τον τελικό στόχο της ανόδου».

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Ελευσίνας, Σπύρος Δημόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα FL News στάθηκε σε ένα πέναλτι σε ανατροπή του Ζέλιου, σε ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Πρίντεμπς και σε λανθασμένες υποδείξεις του βοηθού.

«Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ρατσιάτου και τις υποδείξεις του επόπτη Αρμακόλα», δήλωσε ο Δημόπουλος και συνέχισε: «Στο 82′ δεν δίνει καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ζέλιου, στο 88′ ανατρέπεται ο Πρίντεμπς και δεν δίνει φάουλ. Μόνο αίμα δεν έβγαλε ο ποδοσφαιριστής μας και δεν δόθηκε καν παράβαση. Ο δε Αρμακόλας δύο κόρνερ υπέρ μας, τα έδωσε άουτ. Υπέδειξε δύο πλάγια αντίθετα. Να γνωρίζουν όλοι ότι η Ελευσίνα παίζει μόνο για τον εαυτό της και για κανέναν άλλος. Και στο τέλος θα μείνει στην κατηγορία».

Για το θέμα της διαιτησίας μίλησε και ο Χρήστος Δημόπουλος. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είπε: «Η Λαμία έχει φοβερή ομάδα, αλλά εμάς δεν μπορούσε να μας παίξει. Το πέναλτι μπορούσε να το δώσει. Σε άλλους τα δίνουν εύκολα, ενώ εμείς δεν έχουμε πάρει ένα πέναλτι. Ο δε επόπτης Αρμακόλας δεν ήξερε τι έδινε… Μακάρι να βγει η Λαμία, αλλά και εμείς δίνουμε τον αγώνα μας. Όχι όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα, να σφυρίζεις όπως θέλεις εσύ».