ΠΑΟΚ και στα κινητά

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν απο λίγο  συμφωνία με την Smartup, που αφορά την δημιουργία εφαρμογής για συσκευές android και ios, στην οποία οι φίλαθλοι της ομάδα μπορούν να ενημερώνονται για τους αγώνες και τα στατιστικά. Αναλυτικά η σχετική τοποθέτηση:

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη ”Smartup”, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες ανάπτυξης Mobile Εφαρμογών, η οποία συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ».

Προφίλ της Smartup:

H Smartup ιδρύθηκε το 2012 στη Θεσσαλονίκη. Σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες εφαρμογές για φορητές συσκευές και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα που περιλαμβάνει εφαρμογές για την εστίαση, εφαρμογές delivery αλλά και κάθε είδους custom εφαρμογή, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η Smartup έχει πλέον επεκταθεί και στον τομέα των Sports Applications, παρουσιάζοντας την νέα της εφαρμογή Match Program. Η εφαρμογή Match Program προσφέρει μία μοναδική διαδραστική εμπειρία παρέχοντας τα πιο ενημερωμένα αποτελέσματα των αγώνων,  τα νέα της ομάδας, το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, στατιστικά στοιχεία και πολλά άλλα! Η εφαρμογή Match Program είναι πλέον και ο επίσημος οδηγός για κάθε αγώνα της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Σχετικά με την Smartup: www.smartupweb.com

Σχετικά με την εφαρμογή Match Program: http://www.matchprogram.net/