Πιάνει δουλειά ο Λεμονής!

Ημέρα ανακοινώσεων ξημέρωσε για τον Ολυμπιακό. Ο Τάκης Λεμονής είναι έτοιμος να αρχίσει την τρίτη θητεία του στην ομάδα αναλαμβάνοντας μια… επικίνδυνη αποστολή με ημερομηνία λήξης. Ο 57χρονος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για το τελευταίο δίμηνο της σεζόν με στόχο να «σφραγίσει» το πρωτάθλημα και να κατακτήσει το Κύπελλο και γνωρίζοντας πως σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θα παραδώσει τη σκυτάλη σε κάποιον εγνωσμένης αξίας ξένο προπονητή.

Ο Ολυμπιακός περίμενε μέχρι χθες βράδυ την απάντηση του Ρεμί Γκαρντ, που ήταν η πρώτη επιλογή. Ο Γάλλος προπονητής φέρεται να απάντησε θετικά, αλλά για το καλοκαίρι και όχι άμεσα, επικαλούμενος ως δικαιολογία ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν οι συνεργάτες που είχε στη Λιόν μιας και εργάζονται σε άλλους συλλόγους. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, ήθελαν άμεσα μια έτοιμη λύση για τον πάγκο και έκριναν αναγκαία μια αλλαγή στον πάγκο, γι’ αυτό και κατέληξαν στον Τάκη Λεμονή. Η επιλογή αυτή δίνει στη διοίκηση το χρόνο για να κάνει με περισσότερη ηρεμία την αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή έχοντας, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της περιόδου, περισσότερες επιλογές στην αγορά.

Ο Τάκης Λεμονής, λοιπόν, θα περάσει το απόγευμα από του Ρέντη για να πιάσει δουλειά. Βοηθός του θα είναι όπως και στο παρελθόν ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ στο τιμ θα παραμείνουν ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος και οι δύο αναλυτές (Μαρτάκος και Βογιατζής). Ο νέος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του δέκα παίκτες λόγω διεθνών υποχρεώσεων.