«Ποιο ποιοτική ομάδα ο Άρης»

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού Γιώργος Καλύβας μίλησε στον «Arena FM» για τον αγώνα με τον Άρη και τόνισε πως δεν υπήρξε βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του, σημειώνοντας πως αν μπορείς να πάρεις κάτι θετικό απέναντί του είναι πάντα κέρδος.

Αναλυτικά: «Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα μεταξύ Άρη και Πανελευσινιακού. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια η ομάδα που εντυπωσίασε ήταν ο Πανελευσινιακός. Αν πάρεις σε τέτοια ματς όπως αυτό με τον Άρη κάτι, έχεις κέρδος. Δεν είναι απώλεια βαθμολογική για εμάς. Με Λαμία, Άρη, ΟΦΗ και τώρα στα τρία επόμενα παιχνίδια θα μπούμε στα όρια σωτηρίας. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια άλλη ομάδα.

Η σωτηρία θα παιχτεί μέχρι τέλους. Την ξέρω αυτήν την κατηγορία. Όλα θα παιχτούν με την Σπάρτη. Έχω τρεις ισοπαλίες και μια ήττα από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Ο Άρης είναι η πιο ποιοτική ομάδα. Αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Δύσκολα ξεχωρίζουν οι ομάδες. Ο Άρης έχασε μόνο ένα μεγάλο ματς. Με τη Λαμία. Τους άλλους βαθμούς τους έχασε με πιο αδύναμους αντιπάλους όπως η Καλλιθέα. Αν ο Άρης περάσει μπροστά θα αντέξει στην πίεση. Πέρασε τα προβλήματά του. Έχει σίγουρα την πίεση και δέχεται πυρά όταν χάσει βαθμούς. Ο πρωταθλητισμός φαίνεται όταν φτάσεις στην κορυφή. Έχει άλλα 12 ματς», είπε αρχικά ο Βαζάκας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους αγώνες του Άρη με Καλλονή και Τρίκαλα:

«Εκείνο το ματς στην Καλλονή ήταν μια κατηγορία για τον Άρη. Αν δεν κέρδιζε θα υπήρχε η αμφιβολία και η αμφισβήτηση. Η νίκη αυτή στο 95’ ήταν η πιο μεγάλη ένεση. Στο Τρίκαλα-Άρης βλέπω 50% ισοπαλία και από 25% στη νίκη της κάθε ομάδας».