Ξεκίνησε τρέξιμο ο Τζάλμα Κάμπος!

Προπόνηση με ιδιαίτερη ένταση είχε το σημερινό πρόγραμμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς να βλέπει τον Τζάλμα Κάμπος να ξεκινάει τρέξιμο, μετά τον τραυματισμό ο Πρίγιοβιτς συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Κλάους ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η προπόνηση έχει τελειώσει τουλάχιστον πέντε λεπτά πριν. Κι όμως κανείς δεν έχει αποχωρήσει από το γήπεδο. Με το πρόσωπο κόκκινο από τους ένταση (κι από τον ήλιο) οι παίκτες κάθονται στα στρώματα γυμναστικής μην έχοντας τη δύναμη να φύγουν για τ’ αποδυτήρια.

Η παραπάνω εικόνα περιγράφει το νόημα της προπόνησης του Σαββάτου (25.03) καλύτερα από οποιαδήποτε τεχνική ή τακτική ανάλυση. Σε ένα πρόγραμμα μικρής διάρκειας, αλλά υψηλής έντασης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην φυσική κατάσταση, την αντοχή και τη δύναμη μέσα από μια σειρά ασκήσεων με παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός της Παρασκευή (24.03) και γυμνάστηκε κανονικά, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο».